Salon Fysioterapia Oy
Kirkkokatu 10 B, 2. krs, Salo
p. (02) 7316 920

Toiminta -ja palveluajatus

Salon Fysioterapia Oy:n toiminta-ajatus:

Fysioterapiaa tarjoamme nuorille, työssäkäyville ja eläkeläisille Salon ja lähikuntien asukkaille. Tarkoituksena on asiakkaiden työ-, toiminta-  ja liikuntakyvyn sekä terveyden edistäminen ja ylläpitäminen.

Erityisosaamisaluettamme ovat neurologinen, ortopedinen ja tuki-ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia.

Hoitoon voi tulla joko lääkärin lähetteellä (SV3F) tai ilman lähetettä.  Käytössämme on Kelan suorakorvausjärjestelmä eli Kelan korvaus vähennetään suoraan laskun loppusummasta ja maksat meille hoidosta omavastuuosuuden. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimimme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana

Salon Fysioterapia Oy:n palveluajatus:

Tarjoamme fysioterapiapalveluja, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Fysioterapiapalvelumme sisältävät asiakkaan tutkimisen, fysioterapian suunnittelun ja toteutuksen, kotiohjelman laatimisen, apuvälinetarpeen arvioinnin lausuntoineen sekä fysioterapiapalautteen lähettävälle taholle.

Asiakas osallistuu fysioterapiasuunnitelman laatimiseen  ja samalla sitoutuu myös omatoimisesti noudattamaan fysioterapeutin hänelle laatimia harjoitteluohjeita.
Päivitämme ammattitaitoamme käymällä säännöllisesti koulutuksissa. Pyrimme siihen, että fysioterapeutti ei vaihdu hoitojakson aikana. Loma-ajat ovat poikkeuksia. 

Meillä on ajanmukaiset laitteet ja välineet ja joustavat terapia-ajat asiakkaan tarpeen mukaan.